top of page
IMG_20210524_191601_resized_20210616_103550434.jpg

Er is meer Dendermonde dan je denkt!

Werkelijk alle faciliteiten zijn op wandelafstand van onze B&B. Binnen een straal van 1 km kan je een filmpje meepikken, een musea bezoeken, een terrasje doen, lekker eten, shoppen, ....... zowel in Dendermonde als in Sint-Gillis bij Dendermonde.

Op slechts 10 minuutjes wandelen, ontdek je het historisch centrum van Dendermonde. Bezoek er de unieke gebouwen zoals onze Grote Markt of het Begijnhof (Unesco Werelderfgoed) of ga eens langs in onze diverse musea. Dendermonde kan je uiteraard ook sportief ontdekken met een uitgebreid netwerk van prachtige wandel- en fietsroutes. Dendermonde, de stad van het Ros Beiaard, ligt namelijk aan de monding van Schelde en Dender.

De stad is centraal gelegen tussen de historische steden Gent, Antwerpen en Brussel. Met het station vlakbij en de goede, snelle verbindingen naar Gent, Brussel en Antwerpen, vormt Dendermonde de ideale uitvalsbasis om deze en nog vele andere steden te bezichtigen. Wie van wandelen en fietsen houdt komt in onze Schelde & Dender regio zeker aan zijn trekken.

Fietsen kunnen veilig gestald worden in onze afgesloten garages en hun batterij opgeladen. We bieden de mogelijkheid om met een cabrio stadswagen (4 pers) te cruisen in de ruime omgeving van Dendermonde zowel zomers als winters.

Handige links:

bottom of page